Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Program persoane cu dizabilităţi / Stiri / We can do it...Azerbaijan!

We can do it...Azerbaijan!

În perioada 3-6 aprilie a avut loc la Baku în Azerbaijan, vizita de pregătire a proiectului internațional dedicat persoanelor afectate de dizabilitate, intitulat ”We can do it!, un proiect de educație nonformală dedicat integrării tinerilor cu dizabilități organizat cu finanțarea programului Erasmus+. Vizita de pregătire a avut ca scop realizarea unui plan detaliat al taberei de vară care va avea loc în Azerbaijan în perioata 24 iunie și 2 iulie pentru 60 de participanți din 11 tări, sub coordonarea de organizației germane GEB Education and Mobiliy in Europe. România, reprezentată prin Asociația Filantropia Oradea, va delega cinci participanți.

Schimbul de tineret We can Do It, aflat deja la a 14-a ediție, este recunoscut ca fiind cel mai mare la nivel european, iar participanții vor avea ocazia să demonstreze că este timpul și locul să recunoaștem abilitățile persoanelor cu dizabilități, căci fiecare om este o valoare și poate contribui, într-un mod constructiv la dezvoltarea societății în care trăim.


Participanții vor lucrat în echipe mixte în cadrul unor ateliere tematice de fotografie, teatru, dans, ceativitate, muzică, media, vor interacționat cu comunitatea locală din Azerbaijan, vor vizitat obiective turistice de intres din această țară vor organiza și împărtăși elemente culturale din fiecare țară și trăi momente de neuitat.

Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social