Locaţia curentă este: Prima pagină / Ştiri / Masa Bucuriei / Masa Bucuriei

Masa Bucuriei

"dar din dar se face rai"

 

Plecând de la faptul că în România există oameni care nu îşi pot asigura pâinea zilnică, iar pe de altă parte există în procesul economic un surplus de alimente, proiectul Masa Bucuriei are ca scop materializarea obiectivelor comune umanitare şi social-filantropice ale iniţiatorilor, de ajutorare cu produse alimentare a persoanelor aflate în nevoie. Prin proiectul Masa Bucuriei se împart alimente în stare perfecta pentru consum, dar care din diferite motive nu mai pot fi valorificate în procesul economic (marfă cu ambalaj necorespunzător, supraproducţie, termen de valabilitate redus).
Fondatorii proiectului Masa Bucuriei
Pentru Selgros Cash & Carry, proiectul Masa Bucuriei reprezintă o exprimare firească a programelor de responsabilitate sociala, iar magazinele companiei dispun de alimente care nu vor mai fi folosite în procesul economic şi au astfel posibilitatea de a ajuta oamenilor aflaţi în nevoie.
Pentru Patriarhia Romana opera sociala derivă din Evanghelia iubirii lui Hristos pentru toţi oamenii şi din Sfânta Liturghie a Bisericii, în care este celebrată iubirea milostivă şi jertfelnică a lui Hristos pentru mântuirea oamenilor.
Patriarhia Română dispune de infrastructura necesară pentru distribuirea alimentelor donate de Selgros către unităţile furnizoare de servicii sociale ale Patriarhiei (cantine şi centre sociale din oraşele în care există un magazin Selgros).

Plecând de la faptul că în România există oameni care nu îşi pot asigura pâinea zilnică, iar pe de altă parte există în procesul economic un surplus de alimente, proiectul Masa Bucuriei are ca scop materializarea obiectivelor comune umanitare şi social-filantropice ale iniţiatorilor, de ajutorare cu produse alimentare a persoanelor aflate în nevoie. Prin proiectul Masa Bucuriei se împart alimente în stare perfecta pentru consum, dar care din diferite motive nu mai pot fi valorificate în procesul economic (marfă cu ambalaj necorespunzător, supraproducţie, termen de valabilitate redus). Fondatorii proiectului Masa Bucuriei Pentru Selgros Cash & Carry, proiectul Masa Bucuriei reprezintă o exprimare firească a programelor de responsabilitate sociala, iar magazinele companiei dispun de alimente care nu vor mai fi folosite în procesul economic şi au astfel posibilitatea de a ajuta oamenilor aflaţi în nevoie. Pentru Patriarhia Romana opera sociala derivă din Evanghelia iubirii lui Hristos pentru toţi oamenii şi din Sfânta Liturghie a Bisericii, în care este celebrată iubirea milostivă şi jertfelnică a lui Hristos pentru mântuirea oamenilor.
Patriarhia Română dispune de infrastructura necesară pentru distribuirea alimentelor donate de Selgros către unităţile furnizoare de servicii sociale ale Patriarhiei (cantine şi centre sociale din oraşele în care există un magazin Selgros).

(Sursa: http://www.masabucuriei.ro/ideea)

Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social