Locaţia curentă este: Prima pagină / Ştiri / Gala sportivă Evantai la cea de a patra ediţie

Gala sportivă Evantai la cea de a patra ediţie

De la an la an, Gala Sportivă Evantai crează o tradiție în afirmarea demnității și drepturilor de a fi egali, dovedind solidaritate și aducând bucurie în rândul persoanelor cu dizabilități.

Vineri, 8 Iunie începând cu orele 12 a avut loc o nouă ediţie a Galei Sportive Evantai pentru persoanele cu dizabilităţi. Evenimentul s-a desfășurat în Sala de Sport a Universiății Oradea iar pentru buna desfășurare a competiției studenții Facultății de Educație Fizică și Sport s-au dovedit a fi voluntari de nădejde.

Invitaţiei organizatorilor au răspuns afirmativ beneficiarii Asociației Deficienților Locomotori,  Asociației Handicapaților Psihici, Asociației Alsterdorf, Asociației Down, Fundației de  Scleroză Multiplă Bihor și ai SOS Autism.

Evenimentul a avut un aer festiv, debutând cu o defilare pe ritmul imnului Galei intonat de cei peste 50 de participanți.

Chiar dacă unii dintre participanți și-au dovedit măiestria mânuirea paletei de tenis de masă sau în aruncarea mingii de baschet la coș, toți participanții Galei au fost premiați cu diplome și medalii. Atracția principală, însă, a reprezentat-o jocul de bocce. Pe lângă activitățile deja amintite, concurenții Galei s-au întrecut și la parcurgerea traseului cu obstacole.

De la an la an, Gala Sportivă Evantai crează o tradiție în afirmarea demnității și drepturilor de a fi egali, dovedind solidaritate și aducând bucurie  în rândul persoanelor cu dizabilități.

Tag-uri front, dizabilitate
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social