Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Centrul de resurse / Bursa Filantropia Oradea / Bursa Filantropia la final de an școlar

Bursa Filantropia la final de an școlar

 

Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradeai a găzduit, vineri, 12 iunie 2015, un moment festiv prilejuit de încheierea Programului de Burse Filantropia 2014-2015, oferite de către Asociația „Filantropia” a Episcopiei Oradiei, parte componentă a Federației „Filantropia” a Patriarhiei Române.

Un număr de 40 de copii și tineri, elevi și studenți, de la mai multe instituţii de învăţământ din Oradea şi din judeţul Bihor au beneficiat de bursele oferite, fiind al patrulea an consecutiv de când Asociația „Filantropia” Oradea acordă astfel de burse, ce vin în sprijinul dezvoltării integrale și comunitare a copiilor și tinerilor. Au fost oferite burse pentru primele 10 luni ale anului şcolar 2014-2015, respectiv septembrie 2014 – iunie 2015, în burse lunare a câte 100 de lei, sub forma de tichete valorice pentru achiziționarea de bunuri.

Elevii şi studenţii bursieri, însoţiţi de părinţi şi de cadre didactice, au fost primiţi de către reprezentanții Episcopiei Ortodoxe Române a oradiei și conducerea Liceului Teologic Ortodox ”Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea. Festivitatea a început printr-un moment de rugăciune, rostirea rugăciunii „Tatăl nostru”, după care părintele Laurențiu Lazăr a prezentat programul de burse și evenimentele speciale desfășurate pe parcursul anului. Totodată, părintele consilier social-filantropic la Episcopia Oradiei şi preşedintele Asociaţiei „Filantropia” Oradea, a mulţumit Preasfinţitului Părinte Sofronie pentru interesul cu care sprijină tinerii aflați în dificultate, arătând că programul Bursele Filantropia se adaugă eforturilor şi grijii permanente pe care Preasfinţia Sa o acordă formării educaţionale a tinerei generaţii din Eparhia Oradiei, prin instituţiile de învăţământ aflate sub patronajul Biserici Ortodoxe din Bihor, dar şi prin toate programele dezvoltate dedicate copiilor şi tinerilor:

„Prin Bursele oferite de Asociaţia „Filantropia” Oradea am încercat să îi ajutăm pe cei patruzeci de copii şi tineri selecţionaţi, atât din punct de vedere material, financiar, cât şi spiritual, prin echipa noastră de preoţi şi asistenţi sociali care, în permanenţă, i-a vizitat și asistat în activitatea lor şcolară, pedagogică şi socială. Prin toate acestea am încercat să asigurăm acestor copii, pe perioada unui an, un climat de familie, un climat comunitar, în care să aibă posibilitatea unei dezvoltări personale temeinice şi sănătoase pentru viaţa lor.”

Resursele pentru acordarea burselor provin de la credincioși și oameni inimoşi din cadrul parohiilor bihorene, care activează în cadrul sucursalelor din eparhia Oradiei a Asociației Filantropia Oradea, precum și a unor sponsori și societăți comerciale din Oradea, cum este cazul societății comerciale Benvenuti cu un fond de 20000 lei și care alături de ceilalți sponsori și donatori s-au alăturat inițiativei filantropice, adunând un total de 40.000 lei, bani ce vor fi oferiți pe parcursul anului școlar 2014-2015 în burse cu valoarea de 1.000 lei pentru fiecare.

Cu emoție și bucuria unei prietenii puternice legate cu Asociația Filantropia Oradea, copii ți tinerii bursieri au dorit să lase următoarele cuvinte de mulțumire Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, sponsorilor acestui program și echipei Filantropia: Bursa Filantropia la final de an școlarBursa Filantropia la final de an școlar

 

Ardelean Bogdan- Florin

Mulțumesc – e poate un cuvânt simplu, dar sugerează în cel mai înalt grad, ceea ce simt și ce vreau să transmit. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți cei care au susținut acest proiect și care îi susțin pe tinerii care au nevoie de sprijin, demonstrându-le că nu sunt singuri!

Bactăr Daiana Denisa

Vreau să încep prin a mulțumi pentru sprijinul acordat, atât moral cât și financiar. De când am intrat în sediul  Filantropia pentru prima dată, viața mea a luat un alt curs. Activitățile și cuvintele încurajatoare m-au ajutat enorm să realizez că nu sunt singură după moartea părinților mei. Cei 100 de lei au însemnat mult pentru mine, datorită faptului că am un venit foarte scăzut. Doresc să închei în aceeași manieră precum am început: vă multumesc mult! Alături de voi am descoperit că merit să zâmbesc și multe alte lucruri minunate.

 

Balog Ioana- Larisa

Ce a însemnat Bursa Filantropia pentru mine? ajutor, bucurie, prieteni! A fost imboldul care mi-a dat speranță și m-a ajutat să nu renunț când mi-a fost greu, mi-a dat curaj. Este minunat sentimentul că nu ești singur, să știi că există oameni cărora le pasă de tine, fără niciun inters ascuns. Mulțumesc sponsorilor, care prin gestul lor, m-au ajutat foarte mult!Lună de lună, am primit nu doar un ajutor financiar, ci am câștigat și prieteni, iar prin jocurile pe care le organiza d-na Marcela, am râs și am uitat de suferințe.

 

Bejan Monica

Pentru toți banii pe care mi i-ați dat, vă mulțumesc! Aceștia i-am folosit pentru a-mi cumpăra rechizite și diferite obiecte de care aveam nevoie pentru școală. Tichetele mi-au fost de mare ajutor și încălțămintea primită de la Benvenuti de asemenea,  n-am să uit niciodată ce a-ți făcut pentru mine. Multumesc tuturor sponsorilor, vă doresc o viață fericită și mult noroc!

 

Bertalan Nikolett-Alexandra

Cu ce aț putea sa încep?...În primul rând vreau să vă spun că anul acesta a fost unul reușit pentru mine, pentru că grijile mele s-au diminuat datorită ajutorului Asociației Filantropia, care mi-a acordat o bursă și astfel m-a ajutat să mă descurc mai bine singură într-un oraș străin. În al doilea rând, vreau să multumesc Asociației Filantropia pentru ajutor, susținere și sponsorilor, fără de care această bursă nu ajungea la mine. Într-adevar a fost de mare ajutor și vreau să știți că ați reusit să creați zâmbete pe fața unor copii care aveau nevoie de atenție și îngrijire.

 

Blaga Florian

Ajutorul dat de Asociația Filantropia Oradea lună de lună a fost ceva de necrezut! Imi amintesc că atunci când i-am spus mamei că o să primesc bursă s-a bucurat foarte mult, la început nu îi venea să creadă. Vă mulțumim din suflet! acest ajutor a fost unul foarte important pentru mine, mama și frații mei, nu cred că am fi reușit să ne descurcăm altfel!

 

Ciocârlan Vivien - Kitti

Buna ziua! Mă numesc Ciocîrlan Vivien - Kitti, am 19 ani și am terminat liceul cu media 9.07 (media anuala în cls. a XII-a) la C.N. "Mihai Eminescu", Oradea. As vrea să mulțumesc Asociației Filantropia si, de asemenea, sponsorilor pentru sprijinul acordat de-a lungul acestui an școlar. Acești bănuți m-au ajutat mult, am putut cumpăra atât alimente, cât și rechizite și alte lururi de care aveam nevoie. De asemenea, bănutii mi-au fost de mare ajutor, deoarece în acest an scolar am avut mai multe cheltuieli decât în alți ani, fiind clasa a XII-a. Vă mulțumesc încă o dată !

 

Ciordas Andrei

Mă numesc Andrei Ciordaș și sunt student la Facultatea de Geografie, Turism și Sport, din cadrul Universității din Oradea. În cursul anului 2014 - 2015 am făcut parte din bursierii Asociației Filantropia, iar odată cu încheierea acestei perioade, doresc a mulțumi atât Asociației cât și tuturor sponsorilor implicați. Bonurile m-au ajutat în cumpărarea de alimente și îmbrăcăminte. Sincere mulțumiri pentru tot ajutorul acordat!

 

Ciordas Maria

Mă numesc Maria Ciordaș, sunt elevă a Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Oradea și pe parcursul anului 2014 - 2015 am făcut parte din bursierii Asociației Filantropia. Acum, cu ocazia terminării acestei perioade, aș dori să adresez câteva cuvinte de mulțumire acestei asociații minunate, precum și tuturor sponsorilor care au făcut posibilă acordarea burselor. Bonurile primite le-am folosit pentru cumpărarea de alimente, rechizite și îmbrăcăminte. Țin să închei printr-un sincer mulțumesc și cu drag vă doresc sănătate și bucurii nenumărate!

 

Ciordas Teofil

Mulțumesc celor care s-au gândit că ne este greu, mulțumesc celor care m-au încurajat să învăț, mulțumesc că există oameni, care deși sunt străin pentru ei (sponsorii), m-au ajutat. Sper să puteți face acest lucru și în continuare, sunt mulți copii care o duc greu.

 

Dragos Ioana Maria

Vă multumesc mult pentru ajutorul acordat. Datorită sprijinului dumneavoastră, am putut avea mancare pe masă, încălțăminte de calitate (Benvenuti), am putut trăi mai bine. De asemenea, am cunoscut oameni noi datorită întrunirilor lunare chiar daca nu am legat prietenii cu vreunul. Totuși am vazut noi tipuri de oameni și mulți care vor să ajute.

 

Druta  Madalina

Numele meu este Mădălina Druta am terminat Liceul Teoretic "Aurel Lazar".  Mă tot gândesc și încerc să găsec cuvintele potrivite pe care le-aş putea adresa în semn de mulțumire, însă consider că ele nu ar fi de ajuns și nu ar putea egala niciodată efortul și ajutorul dumneavoastră! Vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul şi toata atenția acordată! consider că bunătatea și generozitatea de care ați dat dovadă prin acest proiect este pentru mine şi pentru noi toți un model demn de urmat! Fie ca bunul Dumnezeu sa vă răsplătească munca și tot sacrificiul depus în tot ceea ce faceti și sper să puteți continua acest proiect încă mulți ani de acuma înainte și să ajutați în continuare tinerii care au nevoie de dumneavoastră! Vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot!

 

Fodor Cristian

Mama mea se străduiește să nu-mi lipsească nimic, câteodată se simte vinovată că nu poate să-mi cumpere ce am nevoie pentru școală. Când am aflat că o sa iau bursă, am fost amândoi foarte fericiți, am reușit să-mi cumpăr alimente, rechizite, haine. Mulțumesc  Asociației Filantropia și sponsorilor care ne-au ajtuat! Sper ca pe viitor să pot și eu să ajut oamenii așa cum faceți voi.

 

Ghitea Maria-Alexandra

Eu ma numesc Ghitea Maria Alexandra si am 13 ani. Aceasta bursa m-a ajutat foarte mult. Vreau să le mulțumesc sponsorilor care au fost foarte generosi și ne-au facut anul scolar mai ușor!

Ghiulai Vlad-Florin

Atunci când mi-a zis doamna Marcela să scriu câteva cuvinte despre ce a însemnat Bursa Fialntropia pentru mine, m-am gândit că o să-mi fie greu să exprim în cuvinte cât de mult m-a ajutat. Știu că sunt mulți oameni care trăiesc din greu și de multe ori mi-am pus întrebarea: cum m-au găsit? și de fac asta? Îmi amintesc când mergeam în fiecare lună după bursă la sediu și făceam activități toți împreună...a fost foarte frumos și distractiv și mereu doamna Marcela ne dădea sfaturi bune. Mulțumesc sponsorilor și Asociaței Fialntropia Oradea că m-ați ajutat și încurajat de fiecare dată!

 

Hepes Maria Mihaela

Buna ziua, mă numesc Mihaela Hepeș și am beneficiat de Bursa Filantropia pe perioada anului școlar 2014 - 2015. Acest ajutor a constat în bonuri valorice și încălțăminte. Cu acest sprijin am reușit să îmi susțin studiile scolare din aceasta perioadă și m-au ajutat și pe plan familial. Am primit încalțăminte de la Benvenuti și de Crăciun și acum în primăvară. Aș vrea să mulțumesc sponsorilor și Asociației Filantropia pentru tot spijinul acordat în această perioadă! Cu respect, Mihaela

 

Ile Ana - Maria

Mă numesc Ile Ana - Maria și sunt elevă la școala gimnazială ``Nicolae Bălcescu`` în clasa a VI-a. În acest an școlar am beneficiat și eu de bursa oferită de Filantropia, care a fost și îmi este un real ajutor. Am reușit să îmi cumpăr rechizite pentru școală, obiecte vestimentare și nu în ultimul rând alimente. Totodată, m-am bucurat de intâlnirile de la centru cunoscând colegi noi și învățând lucruri noi cum ar fi: confecționatul mărțișoarelor. Sper să mai beneficiez și pe viitor de această bursă și totodată, îi mulțumesc din suflet doamnei Marcela Tomuța pentru încredere și tuturor sponsorilor și reprezentanților bisericii ortodoxe, Preasfințitului Sofronie. Vă mulțumesc din suflet! ”Voie bună și sănatate”!

 

Ivan Darius Adrian

Sunt Ivan Darius și am terminat cu media 9,40 și vă mulțumesc atât Asociației Filantropia Oradea cât și sponsorilor care m-ați  ajutat cu aceasta bursă și cu alte lucruri pe care le-am folosit pentru școală și necesități. VĂ MULȚUMESC ÎNCĂ O DATĂ FOARTE MULT!!!

 

Ivan Denisa Maria

Sunt Ivan Denisa și am terminat cu calificativul FB și vã mulțumesc atât Asociației Filantropia Oradea cât și sponsorilor care m-au ajutat cu aceastã bursã și cu alte lucruri pe care le-am folosit pentru școalã și necesitãți. VÃ MULȚUMESC ÎNCÃ O DATÃ FOARTE MULT!!!

 

Kalmar Timeia-Brigita

Vreau să încep prin a mulțumi tuturor sponsorilor Bursei Fialntropia  care m-au ajutat în acest an școlar cu bonuri, dar și cu încălțăminte. Eu din această bursă mi-am cumpărat mâncare, hăinuțe, pantofi, rechizitele necesare la școală. Multumesc încă o dată TUTUROR sponsorilor care ne-au ajutat pe mine și pe mulți alți copii cu probleme sociale! MULȚUMESC!!!

 

Luscan Mikhael-Eric

Mulțumesc că m-ați ajutat! Bursa a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum! Părinții mei îmi spun mereu că școala e foarte importantă, dar nu știam că sunt oameni care te ajută ca să ai tot ce e nevoie pentru a merge la școală. Cine s-a gândit să facă așa ceva și pentru noi, are sigur o inimă foarte bună!

 

Maghiar Alin

Se împlinesc 2 ani de când beneficiez de Bursa Filantropia...Imi amintesc că  anii de liceu nu au fost tocmai ușori, fiind nevoit să fac naveta din sat la liceu și din nou acasă în sat. Odată inclus în bursă, am avut posibilitatea să mă cazez la internat în semestrul al 2-lea din clasa a 12-a, lucru foarte important având în vedere că bacalaureatul îmi bătea la ușă. În acest mod, am reușit să traversez cu bine această etapă din viață, pot spune, cu note mai mult decat satisfăcătoare. Faptul de a strânge copii deosebiți într-un colectiv și de a-i ajuta este minunat! Pentru mine a fost un mare prilej de a evolua din punct de vedere personal prin activitățile desfășurate la Filantropia. Dintr-un băiat introvertit, puțin comunicativ, am reușit să deschid ochii și să văd că viața e complexă și trebuie să fim fericiți, să ne bucurăm de sănatatea dată de Dumnezeu și să ne folosim mintea să gasim calea rezervată pentru fiecare. Oamenii trebuie să fie în comuniune, nu să fie izolați de patima averii, de egoism, într-o continuă alergare zadarnică care duce la o fericire falsă, de moment, a valorii materiale. În Asociatia Filantropia am descoperit copii, oameni speciali, am realizat că trebuie să fim fericiți și să ne menținem pe un drum cât mai bun și corect care ne va duce spre împlinire materială, dar mai ales sufletească. Dacă vom ajunge vreodata instăriți, aș sugera să nu ne identificam cu bogația, ci să rămanem în interior, neschimbați, neuitând de unde am pornit. Multumesc foarte mult pentru susținerea acordată!

 

Malozsak Alexandra

Această bursa m-a ajutat mult, deoarece am putut în fiecare lună să contribui la cheltuielie casei, fiind de un real ajutor pentru întreaga mea familie. Totodată, am avut ocazia să cunosc și alți copii care sunt în aceeași situație ca și mine, suferid în urma pierderii mult prea devreme a unuia dintre părinți, ceea ce ne-a schimbat radical viața. Sunt recunoscătoare că există oameni cărora le pasă de semenii lor aflați la greu și acestia sunteți dvs, ASOCIAȚIA FILANTROPIA! Vreau să le mulțumesc și sponsorilor care au fost foarte generosi, și ne-au făcut anul scolar mai ușor!

 

Mich Teodora

Pentru mine, Bursa Filantropia este mâna întinsă în momentele în care am avut cea mai mare nevoie. Mama mea, șofer taxi, este singura care ne crește pe mine și pe sora mea mai mică. De multe ori ea nu avut de lucru din motive tehnice sau de sănătate. Bursa ne-a ajutat să trecem peste acele zile grele. Doresc să le mulțumesc din inimă oamenilor ce au făcut posibil acest proiect dar mai ales sponsorilor (în special Benvenuti) ce ne-au ajutat nespus de mult.

 

Mierlut Dana

Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar acordat! Aceste bonuri valorice mi-au fost de un real ajutor în această perioadă. Fiind în ultimul an de liceu, am avut nenumărate cheltuieli pe care părinții mei nu le-ar fi putut acoperi. Astfel, am reușit să trecem cu bine de acest an și acum imi pot face liniștită planuri cu privire la facultate și la viitor. Să aveți parte de tot ce e mai bun pe lume, multă sănatate și fericire alături de cei dragi! Vă mulțumesc încă o dată!

 

Moca Bianca

Numele meu este Bianca, sunt elevă la Liceul Economic Partenie Cosma și, de asemenea, bursieră a Asociației Filantropia. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au facut posibilă această bursă, sponsorilor și nu în ultimul rand d-nei Marcela Tomuța, cea care s-a ocupat în acest timp de noi, ne-a ascultat poveștile și ne-a ajutat de oricâte ori am avut nevoie. Această bursă mi-a fost de mare ajutor deoarece fiind în ultimul an de liceu am avut multe cheltuieli În plus, prin intermediul acestui program mi-am facut prieteni noi și am socializat cu alți copii. Tin să mentionez ca am absolvit cu bine liceul și am susținut și luat cu foarte bine atestatul de calificare profesională, ma pregatesc cu mult spor pt bacalaureat si sper să am rezultate cât mai bune.

 

Musca Nicolae

Doresc să le mulțumesc sponsorilor pentru ajutorul financiar acordat! Cu acest ajutor am reușit să-mi achiziționez articole vestimentare, alimente și diferite bunuri de zi cu zi. A fost un ajutor bine-venit și foarte folositor pentru școală. Vă mulțumesc mult!!!

 

Pașca Florin - Marius

Vă mulțumesc mult că mi-ați acordat Bursa Filantropia! A fost un mare ajutor în acest an școlar. Dincolo de aspectul financiar și de grijile pe care mi le-ati luat de pe umeri, mi-ați dovedit că există oameni buni și inimoși care pur și simlu vor să ajute, acest lucru m-a ajutat să am mai multă încredere în mine și în oamenii din jur. Viața mea este acum mai bună mulțumită vouă.

Vă doresc sănătate și toate cele bune!

 

Pasca Marius George

Cred că vorbesc în numele tuturor când spun: Multumim frumos pentru Bursa alocată nouă! Ne-a ajutat foarte mult în achiziționarea de alimente și strictul necesar. Aș vrea să îi mulțumesc și sponsorului pentru atenţia și ajutorul oferit mie și familiei mele. Va multumesc frumos tuturor pentru tot sprijinul acordat !!!!

 

Pascu Alexandru

Pe mine bursa m-a ajutat foarte mult! Am văzut că dacă încerc să învăț cât mai bine, sunt oameni care mă ajută cu drag. Prin bursa pe care am primit-o am simțit că pot să ajut și eu familia cu ceva. Mulțumesc tuturor celor de la Asociație, cât și sponsorilor care s-au gândit la noi!

 

Popescu Nicolae

Aduc mulțumiri tuturor sponsorilor, din bunăvoința cărora am primit un sprijin destul de important, care pe mine personal m-a ajutat foarte mult, mai ales în a termina liceul cu bine, ca pe mai departe să îmi continui studiile universitare. Mulțumiri încă o dată, din suflet sponsorilor din cadrul programului Bursa Filantropia. Vă mulțumesc și vă urez multă sănătate!

 

Popa Bogdan

Tichetele de masă le-am folosit exclusiv pentru alimente. Salariul mamei fiind foarte mic și mai având doi frați mai mici ne-au fost de mare ajutor și vă mulțumesc! Datorită lor, mama a putut să îmi acopere cheltuielile pentru abonamente, căci sunt navetist, dar și cele necesare pentru cursurile școlare, pe care le-am încheiat cu bine datorită ajutorului primit de la dumneavoastră. Vă mulțumesc încă odată și mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut posibil sa existați în viața mea! Doamne ajută!

 

Prepelita Alexandru

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru această bursă, care m-a ajutat foarte mult pe parcursul anului școlar și care mi-a asigurat strictul necesar și din punct de vedere alimentar și vestimentar. A fost minunat! Vă mulțumesc foarte mult!

 

Roman Patricia

Cu ce m-a ajutat bursa? Să nu mai am atâtea griji și să învăț mai ușor. Abia așteptam întâlnirile cu ceilați copii și cu doamna Marcela care ne tot spunea să învățăm bine că asta o să ne ajute în viață. Un ajutor foarte important pentru mine a fost și încălțămintea pe care am primit-o de la cei de la Benvenuti, sunt cele mai bune J Vă mulțumesc tuturor!

 

Sîrb Cosmin

Mulțumesc Asociației Filantropia Oradea și sponsorilor care m-au ajutat atât pe mine, cât și pe ceilați 39 de tineri în fiecare lună cu Bursa care ne-a făcut viața un pic mai ușoară și mai lipsită de griji. Dumnezeu să vă binecuvânteze și în continuare să ajutați și să oferiți speranță cât mai multor copii și tineri.

 

Seican Leontin- Dumitru

Mă număr de doi ani printre bursierii Asociației Filantropia Oradea și doresc să le mulțumesc celor care au făcut posibil un astfel de ajutor. Această bursă m-a ajatat să îmi termin școala, putând cu ajutorul ei să acopăr anumite neajunsuri financiare. Tot cu această bursă am reușit să îmi plătesc o parte din chirie, să îmi achizitionez  îmbrăcăminte. Vă mulțumesc din tot sufletul meu ca m-ați putut ajuta și în acest an. Doresc pe această cale să le mulțumesc și sponsorilor care au contribuit la această bursă și îl rog pe Dumnezeu să îi ajute și binecuvânteze pentru tot binele ce l-au făcut.

 

Szilagyi  Razvan Nicolae

Bursa primită din partea Asociației Filantropia m-a ajutat pe mine și restul familiei. Din acest ajutor am cumpărat diferite alimente și obiecte pentru intrebuințările casnice, dar și pentru nevoile mele școlare. Deși această suma pentru unii pare mică, pentru noi este un ajutor generos și doresc să mulțumesc pe această cale acestei asociatii dar și partenerilor care au contribuit. Vă mulțumesc că m-ați selectat să beneficiez de această bursă, aveți toată stima și respectul meu pentru ceea ce faceti.

 

Varga Bianca- Maria

Asociatia Filantropia imi este a 2-a familie, datorită ei mi-am facut prieteni noi și în fiecare lună, banii primiți m-au ajutat enorm să-mi cumpăr cele necesare. Vreau să le mulțumesc tuturor sponsorilor și celor din Asociația Filantropia pentru efortul care-l depun pentru noi.

Voit Denisa-Petruta

Mă numesc Denisa, am 16 ani și sunt elevă la Colegiul Economic "Partenie Cosma". Bani primiți din partea Asociației Filantropia m-au ajutat pe mine, fratele și mama mea. Îi mulțumesc și doamnei Tomuța Marcela pentru implicare și pentru răbdare. Țin să mulțumesc tuturor sponsorilor care ne-au fost aproape cu ce au putut ei, în special firmei Benvenutti pentru perechea de botine pe care am primit-o. Vă mulțumesc!

 

Ivan Madalin -Dorin

M-aș fi bucurat mai mult să nu am nevoie de acest ajutor, ci să-i am alaturi pe cei dragi, în special pe mama mea. Mă bucur în schimb că-i am alaturi de mine pe bunici mei. Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate. Multumesc acestor oameni generosi, minunati, care s-au gândit și la mine. Banii primiți mi-au folosit pentru imbrăcaminte, încălțăminte, echipament sportiv și nu în ultimul rând pentru mâncare. Mulțumesc  Asociației Filantropia!

Bursa Filantropia la final de an școlarBursa Filantropia la final de an școlar

 

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social