Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Centrul de resurse / Stiri resurse / Femeia în criză de sarcină - curs pentru specialiști

Femeia în criză de sarcină - curs pentru specialiști

In perioada 28-30 septembrie 2017 Asociatia pentru Sprijinirea Femeii Insarcinate si a Familiei, in parteneriat cu organizatia Heartbeat International, va organiza la Bucuresti un curs de pregatire adresat institutiilor, ONG-urilor si persoanelor care se implica in activitatile unor centre de consiliere pentru femeile in criza de sarcina sau care doresc sa infiinteze astfel de centre.
Cursul va fi sustinut de Margaret Hartshorn si Mary Peterson, provenite din SUA, ambele cu experienta bogata in acest domeniu, cat si de catre dna Vesna Radecka, presedinta organizatiei "Alege Viata" si se va desfasura la Bucuresti, in sala de conferinte "Iustin Patriarhul" a Centrului National de Formare Continua "Dumitru Staniloaie". 
Participarea va fi gratuita si se va asigura traducerea in limba romana. Cazarea si masa vor fi asigurate de catre organizatori.
Persoanele care doresc sa participe (psihologi, asistenti sociali, coordonatori, voluntari) sunt rugate sa ne confirme pana vineri, 18 august 2017, pe adresa de mail centru@filantropiaoradea.ro.
Pentru si mai multe detalii anexam Agenda si prezentarea trainer-ilor.

 

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social