Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Centrul de resurse / Stiri resurse / Internship în Statele Unite ale Americii

Internship în Statele Unite ale Americii

Apel la candidaturi pentru internship în cadrul programului: "BUILDING GRASSROOTS DEMOCRACY IN MINORITY COMMUNITIES"!

Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu Centrul de Resurse pentru participare publică selectează 4 interni pentru prima rundă a programului “Building Grassroots Democracy in Minority Communities” (perioada internship-ului: 1 aprilie 2013 – 11 mai 2013).

Scopul programului este de a oferi participanţilor o oportunitate de dezvoltare profesională şi de învăţare de noi metode de implicare a cetăţenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizaţii neguvernamentale, vor participa la ateliere de lucru, vizite de sudiu etc., în funcţie de experienţa şi interesul fiecărui intern selectat.

Candidaţii la acest program trebuie să aibă experienţă de lucru cu grupuri minoritare/grupuri dezavantajate şi să fi fost implicaţi în campanii de advocacy pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă aceste grupuri. Aceştia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 şi 38 de ani şi să fie disponibili pentru a se implica, după terminarea internship-ului, în activităţi de diseminare a informaţiilor acumulate pe parcursul acestuia.

Dacă sunteţi interesaţi să faceţi parte din delegaţia de interni, CeRe vă invită să citiţi anunţul integral aici.

Formularul trebuie trimis până pe 15 noiembrie 2012 pe email la:GLC_teachdemocracy@hotmail.comnicoleta@ce-re.ro şi prin poştă pe adresa CeRe – Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucureşti, Cod poştal: 011261.

Persoana de contact:
Nicoleta Chiriţă
031.10.50.755
0734.295.289
nicoleta@ce-re.ro

Tag-uri centru-resurse
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter