Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Program de voluntariat / Programul Christian Foreward / Proiect Christian Foreward 2016

Proiect Christian Foreward 2016

Liceul Ortodox ”Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea, a fost beneficiarii unui proiect de voluntariat inițiat de organizația americană Christian Foreward – Southeast Asia, coordonată de doamna Anne L.Press. Prin acest proiect au fost realizate lucrări reabilitare, reparații, zugrăvit și igienizare la biblioteca și curtea liceului, însumând un total de 10 zile de muncă voluntară și peste 2000 de dolari americani investiți în materialele utilizate. Astfel, biblioteca școlii a fost renovată prin executarea lucrărilor de zugravire, recondiționarea parchetului, înlocuirea corpurilor electrice, vopsirea caloriferelor, montarea de pervaze nou la geamuri, achiziționarea și montarea de perdele.

Joe Fraser, Paula Fraser, Elaine Klingbeil, Raymond Fraser, Kathleen Debra Lee, Doris Elisabeth Schulte, coordonați de doamna Anne L.Press, s-au înrolat în această misiune de suflet și dincolo de sprijinul material oferit și munca voluntară, toți cei șapte voluntari au dorit să aducă și un gând bun și să contribui cu prezența lor la promovarea sentimentului comunitar, la motivarea membrilor comunității noastre pentru mai multă dăruire pentru copiii ce învață în liceul sprijinit.

Proiectul este la a doua ediție, fiind înscris într-un program de colaborare inițiat în anul 2015, prin semnarea unui acord de colaborărilor dintre organizația americană Christian Foreward – Southeast Asia și Asociația Filantropia Oradea.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social