Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Program de voluntariat / Voluntarii Filantropia la Gala Voluntarilor 2017

Voluntarii Filantropia la Gala Voluntarilor 2017

În data de 1 Martie 2017, în sala Traian Moşoiu a Primăriei municipiului Oradea, Administraţia Socială Comunitară Oradea a organizat a V-a ediţie a Galei Voluntarilor din domeniul social. La eveniment au participat 100 de persoane, voluntari în domeniul social, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din municipiul Oradea şi reprezentanţi ai instituţiilor publice, pentru a le recunoaşte voluntarilor contribuţia la creşterea calităţii vieţii orădenilor şi pentru a le evidenţia sprijinul oferit comunităţii din care fac parte.

 

Această ediție a galei a premiat și voluntara nostru Florica Sălăjan, o doamnă cu o bogată experiență de voluntariat în cadrul Centrului comunitar SM din Oradea, oferind sprijin de specialitate pacienților afectați de scleroza multiplă, în calitate de asistent medical.

 

Gala Voluntarilor din domeniul social are ca scop principal promovarea celor care îşi dedică o mare parte din timpul lor pentru a veni în sprijinul celor în nevoie.

 

În deschiderea evenimentului, directorul ASCO, Arina Moş, a precizat: "Vă spun tuturor bun venit la cel mai frumos și cel mai de suflet eveniment al instituției noastre. Valoarea voluntariatului, pentru că despre asta vorbim în această seară, este certă și indiscutabilă, iar recunoașterea ei justă în societatea noastră devine o chestiune de timp, în cele din urmă. Gala Voluntarilor din domeniul social reprezintă momentul în care administrația publică locală subliniază și recunoaște rolul important pe care voluntarii noștri îl au la creșterea calității vieții orădenilor aflați în nevoie. De asemenea, ne propunem să evidențiem sprijinul oferit comunității noastre de către organizațiile neguvernamentale care își desfășoară activitatea în municipiul Oradea. Vorbim despre responsabilitate socială, iar d-voastră, pentru noi, sunteți modele demne de urmat. Vă mulțumim pentru exemplul pe care îl dați în comunitatea din care faceți parte!"

 

În cadrul evenimentului, au fost acordate premii voluntarilor care s-au înscris în competiţia pentru cel mai bun voluntar, din cadrul a 15 asociaţii şi fundaţii din Oradea.

Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social