Serbare de Crăciun

În apropierea Praznicului Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos, partenerii Centrului de zi pentru persoane cu dizabilități din Oradea vă invită cu drag la Serbarea de Crăciun, un eveniment socio-cultural dedicat persoanelor cu dizabilități și tuturor voluntarilor și suporterilor care s-au alăturat comunității noastre de spărijin.

 

Serbarea va avea loc miercuri, 20 decembrie 2017, la Centrul de zi al Fundației de Scleroză Multiplă Bihor, situat pe str.Buzăului 2B, Oradea, (în spatele pompei de benzină Rompetrol de pe Calea Aradului), începând cu ora 10.00.

 

Preasfințintul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei va da binecuvântarea de începere a serbării noastre. 

 

Moș Crăciun vine în acest an nu doar cu cadouri pentru afectați de dizabilitate, ci și cu grupuri de colindători, între care Ansambul Artistic Profesionist Crișana, coordonat de Leontin Ciucur, director artistic al ansamblului.

 

La finalul evenimentului, Asociația Sfântul Acoperământul Maicii Domnului invită pe toți participanții la o agapă comună organizată în centru, pregătită cu sarmale de post, fasole bătută, și cozonaci.

 

Partenerii evenimentului sunt: Fundația de Scleroză Multiplă Bihor, Asociația Deficienților Locomotori Bihor, Asociația de Scleroză Multiplă din România, Asociația Acoperământul Maicii Domnului, Federația Filantropia, Asociația Filantropia Oradea.

 

Sponsorii evenimentului sunt: Auchan Romania, Plexus și Asociația Safir.

 

Vă așteptăm cu drag

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social