Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de educaţie şi tineret / Impact / Atelier pentru animatori de tineret IMPACT

Atelier pentru animatori de tineret IMPACT

Refresh -  a reprezentat un workshop inedit destinat în special liderilor IMPACT, dar și altor lucrători de tineret care desfășoară activități educative pentru tineri cu vârste cuprinse între 11-19 ani.

Această inițiativă a pornit de la nevoia de a sprijini tinerii în dezvoltarea competenețelor pentru a crește nivelul de implicare socială, încurajarea antreprenoriatului și creșterea angajabilității tinerilor.

Sesiunea s-a desfășurat în luna februarie 2018, în mod gratuit și a fost coordonată de Asociația Filantropia Oradea prin Adriana Popa.

Pe parcursul acestei sesiuni, cei prezenți au avut posibilitatea să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile pentru a ajuta tinerii să înțeleagă, să redacteze, să urmărească desfășurarea etapelor unui proiect, să deprindă elemente fundamentale de comunicare și marketing, să inoveze, să-și testeze personalitatea și să recunoască trăsături specifice de temperament, toate acestea fiind extrem de utile  în activitatea directă cu tinerii.

Metodele folosite pentru derularea sesiunilor au fost specifice învățării experențiale, metodele non-formale fiind extrem de utile pentru dezvoltarea de abilități concrete atât în rândul liderilor, cât și în rândul tinerilor.

Menționăm că  această  sesiune specială a reprezentant o formă de diseminare a cunoștințelor dobândite în cadrul unui proiect minunat organizat în cadrul programului Erasmus + de către  Asociația Asekas în San Esteban de Gormaz (Spania) denumit - YOU CREATE: Coaching, Empowering and Activating

Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social