Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de educaţie şi tineret / Impact / Selecție de proiecte Impact

Selecție de proiecte Impact

Familia aduce Crăciunul

Album foto facebook (click aici)

Cu mesajul: „Familia aduce Crăciunul”, Asociația Filantropia Oradea a lansat competiția de proiecte dedicată cluburilor Impact din județul Bihor prin care cei peste 300 copii și tineri, membrii ai cluburilor Impact în cele 10 școli și licee partenere sunt chemați să inspire comunitatea orădeană la bucurie, prietenie și mai ales prețuirea timpului petrecut în familie și în comunitate. 

Este al terilea an când, prin binecuvântarea Presfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, cluburile Impact din judeţul Bihor derulează astfel de proiecte în preajma Crăciunului, cu un total de peste 15 proiecte realizate de copiii și tinerii impactiști în folosul comunității. Pentru acest an au fost selectate şi prezentate în faţa juriului proiectele a patru cluburi Impact, după cum urmează: Clubului Impact Eco din cadrul Colegiului Economic Partenie Cosma, care s-a prezentat cu proiectul ”Miracole de Crăciun”; Clubului Impact Junior și Clubul Impact Vulcanici din cadrul Colegiului Național Iosif Vulcan, care s-a prezentat cu proiectul ”Familia Impact pregătește Crăciunul”; Clubului Impact Lăzăriștii din cadrul Liceului Teoretic Aurel Lazăr, care s-a prezentat cu proiectul ”Familia Lăzăristă dăruiește din nou!”; Clubul Impact Ghibu (din cadrul Liceului Onisifor Ghibu) care s-a prezentat cu proiectul Crăciun în familia Impact.

 

Ca în fiecare an, juriul de selecție este format din persoane cu implicare deosebirtă în dezvoltarea comunității orădene, antreprenori, intelectuali sau dezvoltatori de proiecte mari. În acest an juriul de selecție a proiectelor Impact a avut ca invitat pe Dacian Coita, expert în domeniul antreprenoriatului și Daniela Furtos Chiș, de la Asociația Antrenovatio, care are ca obiect promovarea educației antreprenoriale și a performanței vocaționale în comunitate, care a ales un proiect din cele patru prezentate, proiect pe care a dorit să îl finațeze și totodată să îi ofere sprijin în implementare.

 

Celelalte proiecte au primit sprijinul financiar al Asociației Filantropia Oradea din fondul strând pentru cluburile Impact Bihor împreună cu voluntarii și sponsorii asociației. Proiectele câştigătoare vor fi implementate în perioada 25 noiembrie – 25 ianuarie 2017.

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social