Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / ”Aripi de înger” dăruiește speranță

”Aripi de înger” dăruiește speranță

În acele clipe, când îţi este bine, / Nu uita copile, că sunt lângă tine! / Greul de te-apasă, cere-mi ajutor, / Eu sunt lângă tine – înger păzitor! (acrostih de Petronela Slavu)

Album foto (facebook)

Proiectul ”Aripi de înger” a deschis în luna octombre, noiembrie și decembrie 2018, scena faptelor bune săvârșite cu multă bucurie de membrii cluburilor Impact, cele care au și inițiat acest proiect la începutul anului 2018, prin care și-au propus construirea unei case pentru copiii orfani, o casă numită IMPACT. Și dacă dintr-o casă, planul de proiect a crescut la 5 case, la fel și numărul acțiunilor organizate de tinerii IMPACȚI, care se întrec în a crea bucurie.

 

Clubul Impact Eco de la Colegiul Partenie Cosma, coordonat de domana profesor Viorica Cifor, de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea a implicat zeci de tineri în proiectul lor intitulat ”Impact dăruiește speranță”, prin are au creat un spectacol caritabil plin de dinamică și tinerețe. Clipele artistice oferite de elevii liceului au atras aplauzele celor peste 100 de spectatori, dar și donații semnificative, strângând 4500 lei pentru casa IMPACT.  Pe lângă aceste sume, au fost primite și donații în produse, cum ar fi alimente, articole vestimentare, jucării, care au fost oferite unor familii aflate în dificultate și grădiniței Sfântul Pantelimon din localitatea Bic din județul Sălaj.

 

Clubul Impact Vulcanici, coordonat de domnele profesor Mioara beltechi și Mihaela Levai, de la Colegiul Național ”Iosif Vulcan” din Oradea au organizat un târg de Crăciun, pentru care au confecționat daruri îmbrăcate cu mult suflet și poleite cu dragoste. Aranjamente de Crăciu, felicitări, podoabe cu specific de iarnă și multe altele, au adus multă încântare, bucurie și un fond de 1700 lei strânși pentru casa IMPACT.

 

Clubul Impact Lăzăriști, coordonat de doamna Violeta Fetea, de la Liceul Teoretic Aurel Lazăr Oradea, la deja tradiționala seară de film, eveniment cu scop caritabil care în fiecare an dăriuește bucurie elevilor din liceu, dar și primește daruri pentru a susține cauza evenimentului, în acest an aceasta fiind dedicată copiilor de la Centrului de zi din Oradea.

 

”Mulţumim din suflet tuturor celor care ne-au ajutat în derularea acestui proiect (profesori, elevi, părinţi cu suflete mari) şi le dorim tuturor Sărbători Fericite, cu pace, bucurii şi împliniri duhovniceşti şi fie ca IIsus Hristor să vină în casele şi familiile tuturor aducând cu Sine mesajul speranţei pentru o viaţă mai bună.” Cosmin - echipa Impact Eco

 

Mulțumim Clubului Rotary Oradea care o oferit sprijin financiar substanțial pentru realizarea acestor proiecte și activități realizate de tinerii IMPACȚI.

 

Toți cei care doresc să ne sprijine în realizarea proiectului ”Aripi de înger” pot să consulte lista cuprinzând propunerile noaster prin care ne pot sprijini, precum și detaliile de proiect AICI

 

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social