Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / ”Aripi de înger” la concertul Rapsodia toamnei

”Aripi de înger” la concertul Rapsodia toamnei

Galerie foto (facebook)

Galerie foto Oradea life

Prin proiectul ”Aripi de înger”, Asociația Filantropia Oradea a inițiat unul dintre cele mai îndrăznețe acțiuni de dezvoltare a serviciilor sociale și de implicare filantropică din Oradea cu implicarea parohiilor, căci cele cinci case de tip familial pe care dorește să le construiască la parohii, pentru un număr de 60 de copii, au nevoie de peste 750000 euro și de un parteneriat public-privat semnificativ. Cu toate acestea, implicarea și contribuția comunității nu întârzie să apară, căci organizatorii concertului simfonic caritabil intitulat ”Rapsodia toamnei”, organizat în Piața Unirii din Oradea în data de 4 septembrie 2019, au dedicat acest eveniment proiectului ”Aripi de înger”. Astfel, Clubul Rotary Oradea împreună cu Primăria Oradea, principalii organizatori au acestui eveniment, au sprijinit Asociația Filantropia Oradea în demersul de promovare a implicării comunitare, prin intermediul acestui concert, prilej cu care a fost strânsă suma de 19232 lei. 

Programul, variat și adecvat unei seri de vară târzie și început de toamnă, a cuprins lucrări de mare popularitate din creația compozitorilor: Suppé, Bizet, Kalman, Sviridov, Rossini, Lehar, Ceaikovski, Mozart, Skalkotas, Grieg, Dvorak, Dimitrescu, Rîmbu, toate sub bagheta dirijorului Romeo Rîmbu, care i-a avut ca invitați pe soliștii vocali Florina Mariș-Hinsu și Florin Mariș-Hinsu.

La final, a fost prezentată, în primă audiție, o lucrare vocal-instrumentală, intitulată „Oradea mea", compusă de dirijorul orădean Romeo Rîmbu și propusă pentru imnul orașului. Versurile imnului au fost compuse de Silvia Bodea Sălăjan, iar orchestrația poartă semnătura maestrului Romeo Rîmbu.

Organizatorii acestui eveniment au promos reditarea acestuia în anul 2020, tot pentru cauza proiectului ”Aripi de înger”, motiv pentru care le mulțumim, adresându-le alese binecuvântări.

 

Reacție de presă și album foto: Crisana

Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social