Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / Casa de copii de la Oșorhei la final de șantier

Casa de copii de la Oșorhei la final de șantier

Galerie foto facebook

Desprinsă dintr-un vis inocent de copil și purtată pe aripi de înger de copiii și tinerii cluburilor Impact din Oradea, casa de copii din Oșorhei a trecut de la vis, la conturul de pe planșele de proiectare și mai apoi la finalizarea lucrărilor de construcție și amenajare. Astfel, după ce în Paleu a fost finalizată de HHC România prima casă din seria de cinci a Proiectului Aripi de înger, iată că a venit timpul ca și casa din Parohia Ortodoxă Oșorhei să se apropie de finalul lucrărilor de construcție, în săptămâna a doua din perioada Postului Mare, în preajma sărbătorii Buneivestiri, sărbătoare care a fost cea care a și deschis șantierul acetui cămin pentru copii.

Lucrările de construire din luna martie au inclus montarea ușilor și a parcheteului melaminat, încheierea zugrăvelii, iar la exterior a fost montat gazonul și sistemul de irigații.

În perioada următoare vor fi efectuate lucrări de instalare a mobilierului, a aparaturii și corpurilor electrice și pregătirea casei pentru a fi dăruită copiilor.

 

   Proiectul Aripi de înger are ca scop dezinstituționalizarea copiilor aflați în sistemul de protecție a copilului prin închiderea Centrului de Plasament 2 din Oradea și construirea a cinci case de tip familial în Oradea și localitățile limitrofe, prin implicarea comunităților parohiale.

  Pentru detalii de proiect, va rugam să accesați pagina de descriere a proiectului aici.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social