Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / Mărțișorul copiilor

Mărțișorul copiilor

De mărțișor, copiii care vor locui în căsuțele proiectului ”Aripi de înger” au primit mărțișoare de la copiii care au inițiat acest proiect, membrii cluburilor IMPACT din Oradea. Întâlnirea de suflet a adus multă emoție și veselie prin jocurile încinse de impacți, care au destins foarte mult atmosfera, motiv pentru care copiii de la Centrul de Plasament 2 din Oradea i-au răsplătit cu gogoși cu ciocolată proaspete. Între timp, șantierele continuă. Mulțumim tuturor celor implicați.

 

Proiectul ”Aripi de înger” a fost inițiat de copii de școală generală și liceu, organizați sub forma unor cluburi de inițiativă comunitară numite cluburi IMPACT, care în repetate rânduri au realizat proiecte de sprijin pentru copiii abandonați de familie, dar și de comunitate, iar pentru că inițiativele elevilor au fost mai mult decât un obiectiv pe o agendă de club, dăruind cu mult suflet acțiunile lor, au observat că acești copii abandonați au nevoie de mult mai mult, au nevoie de un cămin, de afecțiune constantă și consecventă, au nevoie să fie acceptați în comunitate și îndrumați. Din acest motiv, acești copii cu inițiativă din cluburile IMPACT au îndrăznit să înaripeze visele copiilor abandonați și să demareze un proiect de suflet care are ca obiect scoaterea acestor copii abandonați din centrele de plasament, suprapopulate și mutarea lor în case de tip familial, noi, construite în comunitate, unde acești copii, dacă nu au avut nici măcar șansa adopției, să poată să se bucure de căldura comunității. Această idee a prins contur și copiii cluburilor IMPACT au atras un parteneriat impresionant, constituit din instituții, organizații de profil, companii, oameni, comunitate, ajungând la un an de la lansare să capete dimensiunile unei acțiuni naționale.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social