Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / Primavara talentelor îți pune ARIPI de INGER

Primavara talentelor îți pune ARIPI de INGER

Clubul IMPACT ECO din cadrul Colegiului Economic ”Partenie Cosma” Oradea a organizat joi, 26.04.2018, incepand cu ora 17:00 un spectacol inedit prin care a valorificat talentele din scoala si a promovat arta in cea mai pura forma a ei, totul pentru a sustine un proiect de amploare propus de Asociatia Filantropia Oradea, intitulat ARIPI de INGER – un proiect care vizeaza:

  • Construirea, amenajarea și dotarea unei case de tip familial în Parohia Ortodoxă Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir din Oradea, str.Dimitrie Bolintineanu nr.1, pentru 12 de copii abandonați;
  • Deschiderea casei de tip familial în parteneriat cu DGASPC Bihor pentru îngrijirea celor 12 copii într-un mediul familial.

       Click aici pentru detaliil de proiect

 

Spectacolul organizat in intregime de cei peste 20 de tineri Voluntari IMPACT, sub coordonarea liderilor Aurica Cifor si Ileana Popa, a adunat un public de peste 100 de persoane in sala Colegiului Economic ”Partenie Cosma” Oradea.

 

 

Primavara talentelor a demarat energic prin cei doi prezentatori care au expus publicului fiecare moment artistic in parte. Publicul, format din elevi, profesori, sponsori s-a bucurat de diferite genuri de muzica, de momente de dans, interpretari originale si a admirat diferite creatii artstice, desene si obiecte hand made realizate de elevii Colegiului.

 

 

Cele 10 momente artistice fost oferite de elevi ai colegiului si au fost jurizate de un juriu select, din care a facut parte domnul Director adjunct, Negrean Daniel care a felicitat clubul IMPACT, a incurajat tinerii sa se implice in continuare, sa zambeasca si sa creada in visul lor.

 

Alaturi de cele 10 momente artistice, voluntarii IMPACT au avut si alti invitati care au continuat si completat tabloul artisitic variat. Dintre invitatii cei mai de seama, o amintim pe Florica Zaha,”doamna folcorului bihorean” asa cum au prezentat-o voluntarii, care a incantat publicul si a tinut sa-si arate multumirea si aprecierea pentru tot efortul tinerilor.

 

Scopul pentru care s-au mobilizat voluntarii IMPACT ECO este unul nobil, tinerii IMPACTI fiind un exemplu pentru energia cu care s-au dedicat, profesionalismul cu care au conceput si pus in aplicare de la inceput si pana la final un spectacol artistic in numele unei cauze, aparent peste puterea lor!si totusi…educatia si dorinta de a ajuta au avut azi un cuvant de spus! – initiativa tinerilor voluntri  IMPACT a adus o contributie reala si semnificativa proiectului de amploare propus de Asociatia Filantropia Oradea, respectiv ARIPI de INGER.

Primavara talentelor a fost un spectacol sponsorizat de Rotary Club Oradea, Rotary Club Oradea 1113, Benvenuti, dar si alti numerosi sponsori, prezentati cu recunostinta de catre voluntarii IMPACT ECO.

 

Despre clubul IMPACT ECO

 

CLUBUL IMPACT ECO face parte dintr-o retea de cluburi IMPACT extinsa la nivel national si sustinuta la nivel local de Asociatia Filantropia Oradea in parteneriat cu Fundatia Noi Orizonturi.

Clubul este format in intregime din voluntari! Atat tinerii cat si liderii  (profesorii) se intalnesc saptamanal pentru a se cunoaste mai bine, pentru a se dezvolta, pentru a-si creste competentele folosind metode de educatie nonformala si, nu in ultimul rand, pentru a gandi, scrie si pune in aplicare proiecte de serviciu in folosul comunitatii.

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter