@emasilazar

Un caz foarte emoționant care merită sprijin. După ce tatăl lor a decedat, acesta fiind principalul lor sprijin, Emanuela și Lazăr, doi tineri bolnavi cronici sunt aproape pe cont propriu.
"Suntem Ema și Lazăr, frați ce suferim de o boală genetică rară (din anul 2005) - ImunoDeficiență Comuna Variabilă cu Autoimunitate Tip8 LRBA. În timp această boală generează multe alte boli iar tratamentele medicamentoase şi perfuzabile au degradat starea lor (nenumărate transfuzii de sânge, masă trombocitară, cortizon și multe altele ) efectele secundare încep să apară. Avem nevoie de ajutor pentru a ne recăpăta VEDEREA.
Cei care vor să ne sprijine, pot să o facă donând în contul afișat pe coperta paginii.
[Problema cea mai recentă , acută și deranjantă este CATARACTA, în decembrie 2019 fiind diagnosticaţi cu Catarcta subcapsulară la ambii ochi. De atunci purtăm ochelari pentu a ne ajuta puțin vedera și orientarea (e un fel de baston ajutător), dar Cataracta având un proces de degradare progresiv. În luna martie am necesitat din nou amândoi schimbarea lentilelor. Fiindcă vederea scade progresiv ochiul iși pierde transparența, ochelarii devin inutili în această situaţie. Unicul tratament / metodă de recăpătare a vederii este OPERAȚIA de SCHIMBARE a CRISTALINULUI. Avem nevoie de OPERAȚIE pentru toţi cei 4 ochi / cristalin inlocuit. Un cristalin costă1700€ × 4 buc IN TOTAL 6800€ Adică circa 32.776 lei iar intervenţiile se fac în Timișoara, după efectuarea analizelor necesare, în timp şi in funcţie de celalate diagnostice/ tratamente.]".
Pentru cei care doresc mai multe informații, pot suna la: 0766 611 121, sau pot vizita pagina facebook a tinerilor la adresa:
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter