Asociația Filantropia Oradea la Petroșani

Album facebook

În data de 10.11.2017 echipa de proiect a Asociației Filantropia Oradea a fost prezentă la întâlnirea organizată în cadrul Universității din Petroșani cu studenții din Republica Moldova, pentru o sesiune de informare asupra drepturilor, obligațiilor și activităților de voluntariat pe care le pot desfășura în cadrul proiectului nostru. Studenții s-au arătat deschiși spre o viitoare colaborare, iar la scurt timp au organizat împreună cu asociația noastră o excursie la Alba-Iulia, pentru a participa la festivitățile 1 Decembrie.

Multumim domnului Rector, prof.univ.dr.ing Sorin Mihai Radu, doamnei ing. Simona Cucăila pentru deschidere, susținere și amabilitate, iar domnișoarei Caraja Tatiana, Președintei ASEB pentru mobilizarea tinerilor din Republica Moldova pentru această sesiune!

Această activitate s-a desfășurat în cadrul proiectului European denumit ”Integrare ACUM - Abordări complexe și unitare pentru migranți” - FAMI/17.02.05.

 

Străinii din ţările care nu sunt membre UE, dar care stau legal în România, sunt ajutaţi să se intregreze mai uşor, prin intermediul proiectului „Integrare ACUM - Abordări complexe și unitare pentru migranți”, ce se derulează pe o perioadă de 24 de luni, în judeţele Bihor, Arad, Hunedoara, Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi.

Proiectul este implementat de AIDRom – Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România, în parteneriat cu Asociaţia Filantropia Oradea. Finanţarea este asigurată de UE şi Inspectoratul General pentru Imigrări, prin Programul Naţional – Fondul Azil, Migraţie şi Integrare, bugetul proiectului fiind de circa 2,24 milioane de lei.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social