Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Centrului de Informare și Consiliere pentru Cetățeni Străini / Ce părere aveți despre străinii care vin în România?

Ce părere aveți despre străinii care vin în România?

Asociația Filantropia Oradea - în contextul proiectului Servicii de integrare pentru beneficiarii unei forme de protecţie şi pentru străinii cu şedere legală în România, în Regiunea de Vest”- proiect finanţat de Uniunea Europeană şi Inspectoratul General pentru Imigrări, prin Programul Naţional – Fondul Azil, Migraţie şi Integrare, dorește să sprijine integrarea migranților prin servicii de informare, consiliere, asistență, cursuri de limba română și evenimente de acomodare culturală.

https://www.facebook.com/International-Integration-Collection-615762998586928/

 

Colega noastră, Tatiana Petco (mediator intercultural), masterandă la Universitatea din Poitiers, specializarea „Migraţii Internaţionale: Conceperea proiectelor în cooperare pentru dezvoltare” a dezvoltat un chestionar menit să înregistreze  părerea generală a comunității cu privire la migranții care locuiesc în România.

 

Spune părerea ta aici:

https://docs.google.com/a/filantropiaoradea.ro/forms/d/1SO2u4fssQqvEYThNtM_xPkpYcutK1QnP5nCIp6gSMZg/viewform?edit_requested=true

 

 

Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter