Curs de limba română pentru migranți

Galerie foto facebook

În cadrul proiectului ”Integrare ACUM - abordări complexe și unitare pentru migranți” implementat de Asociația Filantropia Oradea, sunt oferite cursuri gratuite de limbă română pentru migranți. Cursul are loc la sediul centrului de informare și consiliere din cadrul proiectului, situat în Oradea, str.Buzăului 2B. Cursurile au loc după o agendă specifică fiecărei grupe de curs, utilizând o curriculă de specialitate, coordonată de un profesor specializat.

 

Cursanți din Nigeria, Mexic, Venezuela, USA și din alte țări ale lumii, participă luni și vineri la orele de limbă română, atât la clasă, unde sunt organizate grupuri de maxim 10 persoane, câr și online, pentru migranții care nu locuiesc în Oradea.

 

Proiectul ”Integrare ACUM - abordări complexe și unitare pentru migranți” își propune să sprijine integrarea socio-economică şi culturală a beneficiarilor de protecție internatională și resortisanți ai unor țări terțe, în societatea românească printr-o abordare integrată, în furnizarea informaţiilor şi serviciilor de care aceştia au nevoie  (ex. ocupare, acces la servicii de sănătate, acces la servicii educaționale, culturale, locuire și servicii sociale, participare activă) și prin consolidarea colaborării și implicării active a autorităților/instituţiilor, sectorului privat și altor entități cu atribuţii în domeniul integrării migranţilor.

Persoană de contact pentru detalii și înscriere:

Adriana Popa

0743081449

Adrianapopa@filantropiaoradea.ro

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter