Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / De Crăciun, adoptă un suflet / Mihăiță are nevoie de sprijin

Mihăiță are nevoie de sprijin

Postul Crăciunului este un prijej de pregătire spirituală și îmbunătățire duhovnicească, lucru care se împlinește și prin fapte de milostenie, căci ”flămând am fost și mi-ați dat să mănânc...”.

 

De Crăciun adoptă un suflet, este un program al Asociației Filantropia Oradea care te ajută să împlinești mai ușor provocarea filantropică din urcușul duhovnicesc al postului și vă propune cazuri de persoane care au nevoie de sprijinul comunității. 

 

Paduraru Mihaita Victoras

persoană cu dizabilități din Oradea

33 ani

 

”Buna ziua ma numesc Paduraru Mihaita Victoras am 33 de ani sunt din oradea si am apelat la dumneavastra pentru acordarea unui ajutor financiar acesta fiindu-mi necesar efectuarii vizitei medicale la institutul ortopedic Rizolii din Bolognia Italia in vederea programarii pentru o interventie chirurgicala.

Aceasta imi este imperios necesara deoarece conform ultimelor controale medicale efectuate atat la Bucuresti cat si la Cluj medicii au spus ca in urma studierii radiografiilor de la bazin in scurt timp o sa trebuiasca sa imi pun o tija permanenta la soldul stang

aceasta fiindu-mi necesara pentru a mai putea merge si a-mi putea ajuta si sustine in continuare familia din punct de vedere financiar.

in caz contrar existand riscul de a ramane imobilizat intr-un scaun rulant.

Mentionez faptul ca am vorbit la Casa de Asigurari de Sanatate si de aici mi-sa zis ca pot primi un ajutor de 75% din valoarea totala a interventiei  numai ca trebuie sa aduc initial un document prin care sa ateste faptul ca institutul este de acord cu operatia si din care sa reiese costul total al interventiei.

Pentru a putea aduce acest document trebuie sa ma deplasez in italia pentru efectuarea programarii lucru care ma costa in jur de 400 de Euro bani de care eu nu dispun in momentul de fata iar acestia fiindu-mi necesari pana in data de 8 decembrie data la care eu am inregistrata programarea in vederea consultului care este in valoare de 250 de euro iar diferenta de 150 fiind transportul dus intors.

Mai mentionez ca am o fetita in varsta de 8 ani eleva in clasa a II-a si locuiesc in chirie inpreuna cu sotia fetita si mama mea in varsta de 77 de ani...”

 

pentru cei care doresc să îl sprijine, vă rugăm să ne contactați la tel: 0744647825 sau direct la tel:0773918206

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social