Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Program persoane vârstnice / Recuperare pentru vârstnici

Recuperare pentru vârstnici

Voluntar pentru Asociația Filantropia Oradera!
Numele lui este Abdul, este din Siria și studiază la Facultatea de Mediciană din Oradea. Eu l-am cunoscut la Centrul de zi în Oradea printre bolnavii de scleroză multiplă, împrăștiind pe gratis, zămbete, o stare pozitivă și nu în ultimul rand abilitățile sale în kinetoterapie.
În ultima vreme pe Abdul îl întâlnim aproape în fiecare sâmbătă, la Caminul Sf. Pantelimon din Ponoară, unde vine cu multă dragoste pentru o ședință de kinetoterapie atât pentru bunicii cazați în cămin cât și pentru alți bunici din comunitate care au mare nevoie de ajutor.
Mă întreb deseori cât timp acordăm unor scopuri filantropice nu doar interese personale cu dorința unui câștig imediat, câți dintre noi ne-am învațat copii ce înseana noțiunea de voluntariat…………și culmea că toți ne credem creștini și ne laudăm cu frecvența participării la adunari și slujbe religioase.
Îți mulțumesc Abdul pentru fiecare mangaiere a sufletelor celor pe care ii ajuți, pentru orele petrecute atât cu bunicii cât și pe drum(strict pe cheltuiala ta), pentru bucuria molipsitoare cu care ne incarci de fiecare dată.
Bunatatea ta să fie lumină pentru cei ce te cunosc!
Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social