Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Program persoane vârstnice / Tinerii de la Abram la bunicii din Ponoară

Tinerii de la Abram la bunicii din Ponoară

Galerie foto (facebook)

La tine vin Măicuță! La tine vin cu dor La sfănta ta icoana La sfantul tău izvor! Așa au răsunat glasurile melodioase ale tinerilor ce ne-au bucurat inimile nouă si celor 15 bunici și bunicuțe de la Căminul pentru Persoane Varsnice din Ponoară. Îndrumați de părintelui Ioan Sugar preot paroh în localitatea Abram, Protopopiatul Ortodox Român Marghita, împreună cu doamna preotesă Emilia Borza Sugar, profesor de muzică, copiii și tinerii din parohia de pe Barcău au adus cu ei un repertoriu coral foarte bogat, specific postului Sfintei Marii, pe care l-au dăruit bunicilor de la căminul din Ponoară, acolo unde sunt îngrijiți în duh creștin ortodox, aducânt pe Maica Domnului în casa și în sufletul lor prin glasul acestor copii binecuvântați. 

Pe lângă darul de suflet, copiii au mai aduș și alte daruri, constând în alimente, aduna de ei din parohia Abram, acolo unde au organizat o mică acțiune de sprijin pentru căminul bunicilor.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social