Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Stiri diverse / Promovarea sănătății la copii

Promovarea sănătății la copii

Campanie de depistare a malformațiilor uro-genitale la copii

La inceput de iunie, Asociația Filantropia Oradea, în parteneriat cu Fundația de Scleroză Multiplă Bihor, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, organizează o campanie de promovare a sănătății copilului. Astfel, prin generozitatea domnului Sergiu Bonat, medic specialist urolog și ecografie generală, voluntar al centrului nostru pentru persoane cu dizabilități, a fost inițiată o campanie de depistarea a anomaliilor congenitale ale aparatului uro-genital la copii. Consultațiile gratuite au avut loc vineri, 6 iunie, între orele 17-20, la Centrul SM Bihor din str.Buzăului 2B.

Începând cu luna ianuarie 2014, Centrul de Servicii Sociale pentru Persoane cu Dizabilități din Oradea, administrat de Fundația de Scleroză Multiplă Bihor, în parteneriat cu Asociația Filantropia Oradea, oferă consultații medicale gratuite pentru beneficiarii centrului, pentru specialitățile urologie, ecografie generală, asigurate de Dr.Sergiu Bonat și pentru specialitatea neurologie, consultații oferite tot în mod gratuit de doamna doctor Iova, medic specialist neurolog. Toate aceste servicii se adaugă la cele recuperare prin kinetoterapie și fizioterapie deja existente în centru de recuperare, care asistă direct peste 100 de persoane din Oradea și localitățile limitrofe.

Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social