Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Centrul de resurse / Stiri resurse / Strategia EORO în analiza grupului de consultare

Strategia EORO în analiza grupului de consultare

Întâlnire desfășurată în cadrul proiectului FORTE al Patriarhiei Române

În sala festivă a Protopopiatului Oradea s-a desfăşurat, miercuri, 13 martie, o nouă întâlnire din cadrul proiectului FORTE - Formare trainică pentru parteneriat social, cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 şi implementat de Federaţia „Filantropia“, în parteneriat cu Instituto de Formation Integral (IFI) şi SC Global Commercium Development S.R.L.

Întâlnirea s-a desfăşurat sub forma unui atelier de lucru în care a fost parcursă o nouă etapă a procesului de realizare a planificării strategiei Eparhiei Oradiei. De la începutul acestui proces, până în prezent, au fost realizate: viziunea, misiunea, precum şi direcţiile şi obiectivele strategice şi obiectivele operaţionale pentru cele două domenii alese, respectiv domeniul social şi dezvoltarea capacităţii organizatorice la nivelul Centrului eparhial al Episcopiei Oradiei.

Următorul pas în cadrul planificării strategice este realizarea planului de activităţi. Deoarece procesul de realizare a strategiei este unul participativ, şi în cadrul acestei întâlniri a fost cerut aportul preoţilor din Eparhia Oradiei, care au venit cu propuneri concrete de activităţi, ce urmează a fi incluse în planul operaţional pentru primul an de implementare a strategiei.

 

Evenimentul în presă:

Ziarul Lumina

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter