Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Program persoane cu dizabilităţi / Subiecte pe dizabilităţi / Scleroza multipla / O zi alături de sufletul în care se oglindește seninătatea, femeia

O zi alături de sufletul în care se oglindește seninătatea, femeia

Este ediția cu un număr nedefinit deja de când membrii Centrului de Scleroză Multiplă Oradea organizează un eveniment dedicat tuturor celor ce însoresc centrul cu prezența lor, femeile care știu să zâmbească mereu și să aducă buna dispoziție în grupul celor afectați de scleroză multiplă, dar și alte dizabilități.

 

Evenimentul a fost organizat de Fundația de Scleroză Multiplă Bihor, cu sprijinul voluntarilor Asociației Filantropia Oradea. Alături de femeile sărbătorite cu acest prilej au fost și copiii de la Grădinița 28 din Oradea, îndrumați de doamnele Elena Indrie și Sanda Igna. Copiii au adus cu cântecelele lor și cu darurile făcute chiar de mânutețe lor dibace, multe zâmbetele și bucurie pentru cele peste 50 de persoane participate la acest eveniment, persoane afectate de scleroza multiplă și alte boli invalidante. La eveniment au participat și invitați speciali, cum au fost delegații organizației Ro-Man-Aid din Insula Man, dar și delegația organizației Christians Forward Southeast Asia din Statele Unite ale Americii, care doresc să participe la activități de sprijin pentru persoanele expuse marginalizării sociale.

Fundația de Scleroză Multiplă Bihor este o organizatie non-profit care sprijină peste 100 de persoane afectate de această maladie în județul Bihor și totodată este fondatoarea mișcării naționale de scleroză multiplă din țara noastră, adunând peste 20 de ani de experiență. În prezent, centrul oferă informare, consiliere, recuperare locomotorie prin kinetoterapie, fizioterapie, de asemenea, oferă psihoterapie, dar și consultații medicale gratuite oferite de medici voluntari, toate aceste servicii în cadrul centrului de zi din Oradea, dar și la domiciliu, prin intermediul voluntarilor și a unui colectiv de profesioniști în asistența socio-medicală, asistat de organizația eparhială, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei.

Conţinut asemănător
Serbare de Crăciun la Centrul SM
Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter