Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de educaţie şi tineret / Impact / IMPACT Lăzăriștii pentru proiectul ”Aripi de înger”

IMPACT Lăzăriștii pentru proiectul ”Aripi de înger”

O acțiune cu gust de clătite

Album foto eveniment (facebook)

Clubul IMPACT Lăzăriștii a organizat azi, 10 mai 2019, o acțiune de strângere de fonduri cu ”gust de clătite”. Peste 100 de clătite preparate de membrii clubului Impact din Liceului Teoretic ”Aurel Lazăr” din Oradea au înmiresmat coridoarele liceului, chemând sute de tineri în pauza mare să se bucure de gustul dulce al gemului de cireșe sau caise, răsfirat pe suprafața pufoasă și dantelată a clătitelor IMPACT. La nici 30 de secunde după sunetul de clopoțel de ieșire în pauză, puhoi de tineri zâmbăreți se grăbesc nu doar să se răsfețe cu o binemeritată porție de clătite, ci și să facă o faptă bună, dăruind la rândul lor, din prisosul inimii și al ”pungii de elev”, donații mici sau mai mari, pe care inițiatorii acestei acțiuni le vor oferi mai departe proiectului ”Aripi de înger”, prin care toate cluburile IMPACT din Oradea și-au propus anul trecut să construiască o casă de tip familial pentru copiii abandonați.

 

Clubul Impact Lăzăriștii este unul dintre cele mai active cluburi impact din Oradea, implicând un număr semnificativ de tineri în activități de educație nonformală și în realizarea de proiecte comunitare, care toate la un loc nu fac altceva decât să dea un contur mult mai valoros tânărului ”Lăzărist”. Doamnele profesor Violeta Fetea și Livia Giurcuța, coordonatoarele acestui club, cu mult tact pedagogic reușesc de ani de zile să îmbogățească pe zi ce trece acest spirit și să îl transmită de la generație la generație, ca pe un tezaur de identitate spirituală al acestei școli.

 

Acțiune de strângere de fonduri continuă, iar cei care doresc să participe la acest demers îi rugăm să nu stea pe gânduri, ci să acționeze, să participe, să sprijine.

 

Cum te poți înscrie în clubul IMPACT

 

Ce este proiectul ”Aripi de înger”

 

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social