Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de educaţie şi tineret / Impact / Înrolează-te într-un club pentru tineri

Înrolează-te într-un club pentru tineri

Mișcarea de tineri IMPACT este bazată pe modelul educațional IMPACT, un model de schimbare socială care constă într-o reţea deCluburi de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri IMPACT activă atât la nivel național cât și internațional.

Mișcarea de tineri IMPACT ne arată o altă față a societății în care trăim - o societate implicată, activă, de success – în care copii și tineri identifică probleme reale din comunitate şi găseasc prin proiecte de serviciu în folosul comunității soluţii creative pentru rezolvarea lor.

Mișcarea de tineret IMPACT este mulțimea tuturor grupurilor IMPACT din România care vor să facă o schimbare, să schimbe lumea :)! Mișcarea de tineret IMPACT e ceva foarte mareee... e lupta fiecăruia pentru a se face auzit, împreună cu o echipă, formând o singură voce comună care, încetul cu încetul, începe să se facă auzită în zgomotul societății actuale.” (membru IMPACT) .

 

Anual prin sute de proiecte de serviciu în folosul comunității, Cluburile de Inițiativă Comunitară IMPACT ajung la mii de beneficiari: copii, tineri, adulți sau bătrâni care se confruntă cu probleme ca sărăcia, poluarea mediului, excluziunea, încălcarea drepturilor omului, discriminarea, violență, acces redus la resurse sau educație, probleme de sănătate.

Prin proiecte și întâlniri regulate, copii și tinerii IMPACT implicați își dezvoltă cunoștințe, abilități și atitudini (valori) care completează competențele dobândite în şcoală sau în familie. Îmbinând serviciu în folosul comunității, învățarea și distracția, tinerii din Mișcarea IMPACT devin cetateni activi, lideri sau antreprenori sociali, responsabili și încrezători în forțele proprii, pregatiti să se îmbunătățească atât pe sine cât și societatea.

 

Mișcarea IMPACT este inițiată de Fundația Noi Orizonturi și se desfășoară în Oradea cu parteneriatul Asociației Filantropia Oradea.

 

Dacă dorești să te înrolezi în mișcare, sau dorești mai multe informații ne poți contacta aici la detaliile de mai jos.

 

Responsabili locali:

Adriana Popa:     0743/08 14 49

Marcela Tomuța: 0743/08 14 48

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social