Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / Casa de copii Zorilor se zidește pe piatră

Casa de copii Zorilor se zidește pe piatră

”Iată înc-o taină adâncă / Arătată în Scriptură / Care-i în lucrare încă / Casa zidită pe stâncă / După cea dintâi măsură.” Dionisie Giuchici.

 

Inspirați din cuvintele Sfântului Ierarh Nicolae, care ne învață că temelia vieții noastre trebuie să fie credința în Hristos, credem și noi că această credință poate fi mărturisită prin temelia dragostei pe care așezăm între oamei, pentru ca aceasta zidește trainic un tezaur nealterabil.

 

Mânați de acest gând, am continuat azi lucrarea de pregătire a șantierului pentru casa de copii din Parohia Zorilor Oradea, unde comunitatea păstorită de părintele Miron Erdei dorește să primească în grijă 12 dintre cei 60 de copii abandonați care momentan sunt găzduiți la Centrul de Plasament Nr.2 din Oradea.

 

Azi a fost efectuat studiul geotehnic, lucrare pe care se fundamentează calculul de rezistență a fundației și a clădirii casei de copii. Cu această lucrare ne apropiem de autorizația de construcție a clădirii, pe care sperăm să o obținem în luna ianuarie 2019, astfel încât, la începutul lunii martie 2019 să începem lucrările efective de construcție.

 

Această casă va fi ridicată cu sprijinul financiar al Fundației Sera, dar și a sponsorilor mici, care vor completa bugetul de proiect, astfel încât această casă să beneficieze de toate cele necesare copiilor care vor începe o nouă viață aici.

 

Toți cei care doresc să ne sprijine în realizarea acestui proiect, pot să consulte lista cuprinzând propunerile noaster prin care ne pot sprijini, precum și detaliile de proiect AICI

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social