Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / Primăvara talentelor aduce ”Aripi de înger”

Primăvara talentelor aduce ”Aripi de înger”

Clubul IMPACT ECO din cadrul Colegiului Economic „Partenie Cosma” Oradea a organizat joi, 26.04.2018, începând cu ora 17:00 un spectacol inedit prin care a valorificat talentele din școală și a promovat arta în cea mai pură formă a ei.

album FOTO (facebook)

Evenimentul a avut ca țel susținerea unui proiect de amploare propus de Asociația Filantropia Oradea, intitulat „Aripi de înger”.

 

Obiective

Prin acest proiect se dorește construirea, amenajarea și dotarea unei case de tip familial în Parohia Ortodoxă Sf.Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir din Oradea, str.Dimitrie Bolintineanu nr.1, pentru 12 de copii abandonați. Proiectul este în parteneriat cu DGASPC Bihor.
La spectacolul organizat de cei peste 20 de tineri voluntari IMPACT, sub coordonarea liderilor Aurica Cifor și Ileana Popa, în sala Colegiului Economic „Partenie Cosma” Oradea au participat peste 100 de persoane.

În cadrul spectacolului au fost incluse diferite genuri de muzică, momente de dans, interpretări originale, creatii artistice, desene și obiecte hand made realizate de elevii colegiului. La spectacol au fost prezenți și invitaţi speciali, precum Florica Zaha, „doamna folcorului bihorean” asa cum au prezentat-o voluntarii, care a încântat publicul şi a ţinut să-şi arate mulţumirea şi aprecierea pentru tot efortul tinerilor.

„Primavara talentelor” a fost un spectacol sponsorizat de Rotary Club Oradea, Rotary Club Oradea 1113, Benvenuti, dar şi alti numeroşi sponsori, prezentati cu recunostinta de catre voluntarii IMPACT ECO.

Clubul IMPACT ECO face parte dintr-o reţea de cluburi IMPACT extinsă la nivel naţional şi susţinută la nivel local de Asociaţia Filantropia Oradea în parteneriat cu Fundaţia Noi Orizonturi.

Sursa: bihon.ro

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social