Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Aripi de Inger / Șezătoarea Impact Ghibu pentru Aripi de Înger

Șezătoarea Impact Ghibu pentru Aripi de Înger

Album foto (facebook)

clip video (facebook)

În data de 4 iunie 2018, Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" Oradea a găzduit un eveniment plin de viață și tradiție, o șezătoare, cu vănzare de produse în scop caritabil. Evenimentul a fost organziat de clubul IMPACT Ghibu pentru sprijinirea proiectului ”Aripi de inger”, prin care cluburile Impact din Oradea sprijină Asociația Filantropia Oradea pentru construirea unei case de tip familial, din cele cinci case construite în acest proiect cu sprijinou unor donatori darnici și preocupați de viitorul copiilor aflați în dificultate din comunitatea orădeană.

 

Elevii, membrii ai Clubului Impact Ghibu, îndrumați de două cadre didactice dedicate, doamnele Maria Chirilă și Rodica Marian, coordonatoare ale clubului din acest liceu, ne-au făcut o incursiune în istorie și tradiție aducând la viață momente de mult uitate de străbuni.

 

Prin grai, muzica, straie, mâncare și ambiență, publicul a pierdut noțiunea timpului preț de o ora.

 

Inițiatorii acestui eveniment, membrii Clubului Impact Ghibu, au reușit să strângă doar din această activitate suma de 1850 de lei pe care au donat-o proiectului ”Aripi de înger”.

 

Între susținătorii și sponsorii de eveniment se numără părinții membrilor de Clubului Impact Ghibu, dar și Clubul Rotary Oradea și Clubul Rotary 1113 Oradea,  cărăra tinerii inițiatori le mulțumesc pentru sprijin.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social