Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de sprijinire a copilului şi familiei / Program persoane vârstnice / Primavara, anotimpul iubirii

Primavara, anotimpul iubirii

Album foto facebook aici

Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.Matei 25.40           

Iubirea este definita ca fiind acel sentiment, care obligatoriu trebuie sa se reflecte in fapte. Orice ajutor, orice mangaiere, orice fapta buna facuta aproapelui, este facuta Insusi lui Hristos. Mantuitorul ii numeste pe oamenii pusi in slujba aproapelui ca fiind ,, binecuvantatii Tatalui” Matei 25,38, iar datoria tuturor aceasta este: sa cercetam pe cei bolnavi, sa sprijinim pe cei neputinciosi, sa fim indelung rabdatori fata de toti…

Odata cu venirea primavarii, in duminica Lasatului sec de Carne,  Pr.paroh Criste Andrei impreuna cu un grup de copii au oferit persoanelor de la Centru de Persoane Varstnice din Ponoara o raza de bucurie, un cantecel, o iconita cu Maica Domnului.

Tot de 1 Martie personalul didactic de la Scoala din Ponoara impreuna cu elevii au oferit martisoare beneficiarilor de la Centru.

 

Căminul pentru persoane vârstnice ”Sf.Pantelimon” din Ponoară, comuna Bratca, este un serviciu social administrat de asociația eparhială Asociația Filantropia Oradea și oferă servicii de îngrijire permanentă în regim rezidențial pentru persoane vârstnice (persoale care au împlinit vârsta de pensionare legală), cu un număr de 25 de locuri. Îngrijirea permanentă include următoarele servicii: găsduire permanentă în camere de două sau trei paturi, toaletate personală zilnică, hrănire cu teri mese pe zi și suplimente la nevoie, îngrijire medicală generală, activități de petrecere a timpului liber. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți descrierea detaliată a serviciului.

Fotografii despre viața în cămin (facebook)

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social