Rețea de lucru pe tama integrării

Această întâlnire a avut loc în 05.09.2016, în cadrul proiectului “Servicii de integrare pentru beneficiarii unei forme de protecție și pentru străinii cu ședere legală în România, în Regiunea de Vest” și este prima din cele 3 planificate pe durata implementării proiectului, în baza protocolului semnat cu Instituția Prefectului Bihor.

Scopul acestei întâlniri a fost de a pregăti și înlesni colaborarea interinstituțională, dar și de a motiva instituțiile pentru a se implica în procesul de integrare al migranților. La întâlnire au particimat 15 persoane, reprezentanți ai instituțiilor de interes pentru proiectul nostru, începând cu prefectura Bihor, Consiliul Județean Bihor, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Administrația Socială Comunitară Oradea, Agenția Județeană de prestații Sociale Bihor.

Multumim Instituției Prefectului Bihor care ne-a gazduit si sprijinit în organizarea intalnirii, domnului comsisar sef din cadrul Serviciului pentru Imigrări Bihor (Dima Săndel) și tuturor celor prezenți!

 

Galerie foto:

https://www.facebook.com/International-Integration-Collection-615762998586928/photos/?tab=album&album_id=664316987064862

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social