Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Centrul de resurse / Formare continuă / Cursuri de formare / Curs de calificare în profesia de îngrijitoare copii

Curs de calificare în profesia de îngrijitoare copii

Galerie foto facebook

În perioada 09.05.2017 – 12.07.2017, Centrul de Resurse Filantropia al Asociației Filantropia Oradea a realizat un curs de calificare pentru profesioa de îngrijitoare copii, curs care s-a desfășurat la Oradea și care a oferit calificare unui număr de 7 persoane, care vor lucra în domeniul social, având astfel o șansă în plus la angajare.

 

Cursul coordonat de formatorii asociației Claudia Torje și Cosmina Boloș, care au oferit atât pregătirea teoretică, cât și cea practică în cadrul serviciilor specializate de îngrijire a copiilor.

 

 

Îndemnăm și pe această cale toți preoții din cuprinsul eparhiei noastre că îndrume credincioșii din cuprinsul parohiilor pe care le păstoresc și care sunt în căutarea unor noi locuri de muncă, să consulte oferta de formare profesională a organizației eparhiale, care poate oferi un nou orizont profesional în societatea actuală, în permanentă schimbare.

 

Centrul de Resurse Filantropia oferă cursuri de calificare în profesii ca: îngrijitor copii, îngrijitor bătrâni, infirmier, pedagog social, agent de curățenie, lucrător în comerț. Todotată, asociația mai oferă cursuri de educație nonformală în domeniul tineretului. Până în prezent, peste 300 de persoane au primit certificat de calificare într-una din meseriile amintite, emis de centrul nostru de formare.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social

Newsletter