Locaţia curentă este: Prima pagină / Programe / Programul de educaţie şi tineret / Impact / Cum să creăm un afiș de proiect

Cum să creăm un afiș de proiect

Atelier IMPACT condus de Călin Lazău

 

Album foto facebook

 

Animați de bucuria creativității adusă de activitățile clubului IMPACT, la Școala Generală Nicolae Bălcescu din Oradea membrii clubului Impact Bălcescu au început pregătirile pentru proiectul de primăvară, o inițiativă de implicare comunitară cu care copiii se vor prezenta în fața sponsorilor din Clubul Rotary Oradea în luna martie 2018, sperând să convingă cât mai bine cu prezentarea lor de proiect.

 

La această primă întâlnire de pregătire de proiect, membrii Clubului Impact Băcescu au primit vizita unui specialist în realizarea de afișe și postere utilizate și în promovarea proiectelor sociale. Călin Lazău, editor Digi24 și tehnoredactor la revista Conect a oferit copiilor o sesiune interactivă de inițiere în tainele graficii de proiect și a realizării unui poster de proiect.

 

Sub coordonarea doamnelor profesor Alina Deliman și Alina Zaha, în calitate de lideri de club, copiii au învățat cum să creeze un mesaj de poster, cum se așează în pagină, cum să folosească spațiile pozitive și negative, cum să calibreze caracterele utilizate, care este relația dintre culoare și mesaj și multe altele.

 

La finalul sesiunii, cele trei postere exercițiu au fost analizate și îmbunătățite ca urmare a analizei interactive realizate de copii și invitatul lor.

 

Mulțumim Călin Lazău pentru timpul acordat și pentru experiența împărtășită.

Tag-uri front
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social